Кошик
1545 відгуків

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Компанія з великою повагою ставиться до особистої (персональної) інформації всіх без винятку осіб, що відвідали Сайт, а також тих, хто користується наданими Сайтом сервісами; у зв'язку з чим, Компанія прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей та сукупностей відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована), тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання сервісів Сайту для кожного користувача. Дана Політика конфіденційності та захисту персональних даних (далі - «Политика») устанавливает порядок осуществления Компанией обработки персональных данных, виды собираемых персональных данных, цели использования таких персональных данных, взаимодействие Компании с третьими лицами, меры безопасности для защиты персональных данных, условия доступа к персональным данным, а также контактную информацию для пользователя относительно получения доступа, внесения изменений, блокирования или удаления своих персональных данных и обращения с любыми вопросами, которые могут возникнуть у Вас относительно практики защиты персональных данных.

Реєструючись на сайті, ви підтверджуєте, що ознайомилися з переліком своїх прав як суб'єкта даних згідно зі статтею 8 Закону України «Про захист персональних даних». Цей перелік доступний за посиланням: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2297-17 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner